marjolijn patist
emphatist
marjolijn patist

Ik heb afgelopen 3 jaar Animatie en Audiovisuele Vormgeving gestudeerd, aan het Media College in Amsterdam (maar heb ook regelmatig lessen van de opleiding Game Design gevolgd). In mijn vrije tijd werk ik als vrijwilliger bij een radiostation.

Daarvoor heb ik een managementopleiding afgerond, maar ik miste bij die richting echter de ruimte mezelf te kunnen "uiten" in het werk. Bij het uitwerken en plannen van opdrachten heb ik gelukkig wel veel aan wat ik eerder heb geleerd.

Ik heb stage gelopen bij SBS Productions en Carbon Media. Bij SBS was ik het meest bij de montageafdeling te vinden, maar ik heb daar ook een 3D opdracht gekregen voor een animatie (waar ik helaas niets van op mijn site kan plaatsen i.v.m. vertrouwelijke informatie). Bij Carbon vond ik het erg leuk veel met After Effects te kunnen werken, maar ik heb er o.a. ook leren omgaan met 3D Studio Max.

AV werk in combinatie met Visual Effects vind ik het meest interessant en daarom ben ik op zoek naar een baan in die richting, met leuke en veelzijdig opdrachten.

emphatist
Heb je een vraag, of wil je een bericht achterlaten?  Maak dan gebruik van het onderstaande e-mail adres of telefoonnummer.

Mail:    info@empathist.nl
Tel:     06 1508 1139       

Klik hier voor mijn CV

marjolijn phatist